Hooglz logo - fremtidens online digitale marketing bureau

SEO case : SEO-retainer aftale
Markant vækst på trods af ekstreme eksterne globale udfordringer

Selvom de store SEO-værktøjer som Ahrefs og SemRush indikerede et fraværende søgevolumen inden for dette område, og trods det faktum at arbejdet blev udført midt i Corona-pandemien – en tid hvor cruisebranchen var i fuldstændig stilstand – samt efterfølgende krigen i Ukraine, der også har haft en negativ effekt på cruise industrien i Østersøen, formåede vi alligevel at gøre en meget markant forskel i SEO-trafik

Vil du være vores næste case?

Om kunden
CruiseCopenhagen

CruiseCopenhagen er en specialiseret B2B-afdeling under WonderfulCopenhagen, repræsenterer et netværk af danske havne, destinationer, attraktioner, hoteller og andre aktører. Deres primære mission er at tiltrække globale cruiseselskaber og motivere dem til at vælge danske cruisehavne for deres sejladser. En succesfuld konvertering betyder, at endnu et cruiseskib anløber en dansk havn, hvilket medfører 2500-4000 købestærke turister og over 1000 besætningsmedlemmer.

Ud over at styrke Københavns position som en førende turnaround port ikke blot i Danmark, men også globalt, var ambitionen at brande alle Danmarks krydstogthavne som top krydstogtdestinationer for den internationale cruise industri.

Vores tilgang
Dybdegående SEO analyser, gennemarbejdet strategi og eksekvering

For at adressere det nicheprægede B2B-område for krydstogtturisme, dykkede vi dybt ned i en omfattende kunde- og adfærdsanalyse. Ved at kortlægge brugernes search journey og identificere cruiseselskabernes nøjagtige behov og søgeadfærd, kunne vi skræddersy en effektiv SEO-strategi.

En væsentlig del af denne strategi involverede oprettelsen af en topic cluster; et koncept, hvor et enkelt "pillar" indhold blev understøttet af relaterede underordnede indholdsemner, hvilket gav struktur og dybde til websitets indhold. Vi udviklede nyt tekstindhold, der var både informativt og optimeret for søgemaskiner. Yderligere satte vi stærkt ind med optimal on-page optimering for at sikre, at hvert stykke indhold ikke kun var relevant, men også teknisk fejlfrit og godt struktureret for SEO.

Resultatet
Dyb målgruppeforståelse var kilden til massiv vækst

Den nøje tilrettelagte og implementerede strategi førte til en imponerende stigning på 489,7% i relevant organisk trafik til CruiseCopenhagens website på kun 12 måneder. Ikke kun det, trafikken var højværdi-B2B-leads, præcis den målgruppe CruiseCopenhagen ønskede at tiltrække. Vores arbejde spillede også en afgørende rolle i at styrke Danmarks image som en fører inden for global krydstogtdestination.

Et udsnit af de virksomheder vi er stolte af at have samarbejdet med

loading