Hooglz logo - fremtidens online digitale marketing bureau

SEO case : Tabt trafik recovery
Forbrugerrådet gik fra et tab i SEO-trafik til SEO-vækst, til den mest forretningskritiske sektion på deres website

Efter hvad der på overfladen lignede en veludført site-migration, kontaktede forbrugerrådet TÆNK, Hooglz, da de oplevede et vedvarende trafiktab på omkring de +20%, på deres meget forretningskritiske "test"-sektion, mens resten at sitet var kommet på nievau med forrige år

Vil du være vores næste case?

Om kunden
Forbrugerrådet TÆNK

Forbrugerrådet Tænk står for forbrugerbeskyttelse i Danmark og er en medlemsbaseret NGO. Organisationen dykker dybt ned i produktverdenen ved årligt at undersøge et hav af produkter, alt sammen for at sikre, at de ikke bare er sikre, men også at de holder, hvad de lover.

Deres tests er anerkendte, uvildige og og baseret på solid videnskab

Når nye forbrugerlove er under overvejelse, sidder Forbrugerrådet Tænk med ved forhandlingsbordet. Det kan dreje sig om alt fra regler om lån til online databeskyttelse. Derudover er de aktive repræsentanter for forbrugernes interesser i over 300 organisationer, både lokalt og internationalt.

Deres test universe er derfor den centrale og vigtigste sektion af deres website, og faldet i trafik til denne efter var grunden til at de søgte hjælp fra Hooglz i september 2022.

Vores tilgang
Dybdegående SEO-teknisk analyse

Vores tunge SEO-tekniske specialist med over 30 års programerings erfaring gik straks da vi fik opgaven, igang med at analysere og gennemgå websitet tekniske opbygning fra a til z, både manuelt, men også via vores egen special udviklet webcrawler, der kan finde alle de renderingsudfordringer som kan påvirke de enkelte siders indekseringen, som standard SEO-crawler som screaming frog ikke finder. Da analysen var færdig stod det også klart at der var flere ting tekniske ting der spilledet ind i hvorfor at netop "test"-sektionen SEO-mæssigt performet så dårligt.

Resultatet
Fra tab til massiv vækst

Et år efter at de tekniske problemer blev fundet og de efterfølgende tilretningerne implamenteret, er SEO trafikken vokset med over 77% hvis man sammenligner september i 2022 hvor de tekniske udfordringer ikke var rettet, med september 2023, en stigning som ikke kun har genskabt den tabte trafik fra før site-migrationen, men som gør trafikken til "test"-sektionen i hele 2023 har haft en markant vækst på over 40% i forhold til tilsvarende periode før site-migrationen.

Et udsnit af de virksomheder vi er stolte af at have samarbejdet med

loading