Skal 2023 være året hvor vi sammen
Vækster jeres virksomhed
via online marketing, til nye højder

Forskellen på virksomheder med høj vækst og lav vækst online er om de har de digitale marketing kompetencer, det kræves for at kunne lykkes, i kampen om kunderne!

Hooglz tilbyder:

Vores kunder vælger os, for vores
erfaring og kompetencer som skaber langvarige resultater

20+ års
SEO erfaring
3500+
SEO kursister
200+
Virksomheder vækstet

Virksomheder vi er stolte af at arbejde sammen med:

Visitdenmark er den nationale turismeorganisation i Danmark, der arbejder med international markedsføring af Danmark som rejsemål og vi er stolet at have dem som vores SEO kunder
Wonderful Copenhagen er turismeorganisation for København, der arbejder med international markedsføring af København som rejsemål, samt Danmark som Cruise destination og vi er stolet af at de er en af vores SEO kunder
Weilbach er en international og over 250 år gamle Maritime virksomhed, der levere  vi er stolet af at arbejdesammen med dem om deres SEO indsats
Forbrugerrådet Tænk er en uafhængig medlemsorganisation. Vi varetager vores mere end 90.000 personlige medlemmer og 28 medlemsorganisationer og forbrugergruppers interesser. vi er stolet af at de er en af vores SEO kunder

Det vigtigste for os er glade kunder og relationen
Det siger vores kunder om os

Hos Hooglz lever vi af at have glade kunder og at skabe mærkbare resultater på bundlinjen for vores kunder. Det gælder både når vi sikrer støt online vækst til vores faste B2B og B2C kunder, via vores konsulent ydelser, men også for de kursister, som vi opkvalificerer via vores SEO kurser og uddannelse.  

Jeg og VisitDenmark har haft et tæt SEO samarbejde med Keld i over 8 år, og han er en ener på SEO. Jeg kan kun varmt anbefale ham og Hooglz, til alle der har brug for en super skarp SEO ekspert og samarbejdspartner, som forstår jeres virksomhed.

I før en sparringspartner med dyb viden om alle aspekter af SEO, især også alt det tekniske. Keld har i flere omgange været inde over site migrationer af VisitDenmarks websites og har været i direkte dialog med vores eksterne udviklere.

Annette
Online manager, partnerskaber & forretningsudvikling

Vi har kun været kunder hos Hooglz i 3 mdr. og allerede nu er vores SEO trafik steget med 148% og omsætningen med 87%.

Jeg kan varmt anbefale Hooglz. De er nogle super dygtige og venlige mennesker. Vi havde slet ikke forventet så gode resultater, på så kort tid!

Trine
Ecommerce manager

Hooglz har, været en fantastiske samarbejdespartner, i vores fælles arbejde med at migrerer en kundes webløsning. De har en dyb teknisk viden, og er ekstemt løsningsorienteret og hjælpsomme.

De har sparret med vores udviklere under hele forløbet og fundet de bedste SEO løsninger, men med fokus på, at det skulle passe ind i kundens tekniske setup.

Morten
CTO

Jeg troede at jeg havde styr på SEO, indtil jeg var på et webinar hos Hooglz, hvilket gjorde at jeg bare måtte med på deres SEO kursus, og det fortryder jeg ikke.

Jeg blev utroligt meget klogere på hvad SEO kræver, også på det tekniske plan. De har en meget dygtig og proffesionel underviser!

Henning
Webdesigner

Keld har løftet min SEO viden til næste niveau. Han er en sindsygt skarp specialist og samtidig en fantastisk underviser. Hvis du vil have styr på SEO, og hvad der kræves i fremtiden, så er Hooglz SEO kursus et must.

Anne-marie
Marketing manager

Seo kurset hos Hooglz har været det absolut bedste kursus, jeg har været på i 3 år. Jeg blev fyldt op med viden, værktøjer og en klar plan for mit fremtidige SEO arbejde.

Det eneste dårlige jeg kan sige er, at jeg ville have ønsket, at kurset havde varet endnu længere end det gjorte, så jeg kunne have plukket mange flere af deres undervisers guldkorn!

Dorte
digital manager

Har du, som mange andre, svært ved at navigere i SEO?
Kom på SEO kursus, og bliv endnu skarpere til SEO

SEO er i konstant forandring. Ting der var vigtige for bare få år siden, er nu uden betydning, og helt nye ting er kommet til som er alfa og omega at have styr på for at lykkes.

På vores SEO kursus lærer du, hvordan du skal navigere i SEO landskabet for at få succes. Du får bl.a viden om:

Hvad SEO er og hvad værdien er i forhold til din forretning
Det seneste nye indenfor SEO
Hvad linkbuilding er og hvordan det fungerer i praksis
Værdifulde SEO-værktøjer som letter dit arbejde og samtidig sikrer dig de bedste resultater
Hvad det kræver at skrive SEO tekster som skaber trafik og konverteringer
Vigtige Google algoritme opdateringer og deres indflydelse på SEO arbejdet
Se vores SEO kursus her!

Vi lever af tilfredse kunder
Derfor er det vigtigt for os
At vi er det rigtige match helt fra start

Hvem er vores kunder typisk

Store eller mellemstore virksomheder/brands og ambitiøse vækstvirksomheder
Virksomheder med et marketing-budget på typisk +300 t.kr eller mere årligt
Virksomheder som ikke ønsker en foruddefineret uambitiøs standartpakke
Virksomheder som forstår og arbejder ud fra, at digital marketing er en forretningskritisk afsætningskanal
Virksomheder som er ambitiøse omkring deres digitale forretningsudvikling eller parate til at gøre hvad der kræves
Virksomheder som ønsker et længerevarende og tæt samarbejde med en fast tilknyttet konsulent
Virksomheder som ønsker at arbejde professionelt med digital markedsføring, for at blive markedsledende indenfor deres respektive brancher

Hvem vores kunder normalt ikke er

Små lokale virksomheder eller et tidlig start-up uden større kapital
Virksomheder som hælder til de billigste løsninger og de laveste priser fremfor resultater. Vores motto er kvalitet fremfor kvantitet
Virksomheder som hellere vil have en leverandør fremfor en professionel samarbejdspartner/sparringspartner
Virksomheder, som ikke er parate til at stille de ressourcer til rådighed for processen, som der er nødvendige for at opnå de ønskede mål
Virksomheder som ikke eksekverer på vores konsulentrådgivning
Virksomheder som organisatorisk og ledelsesmæssigt ikke har en digital forståelse og dermed ikke er digitalt parate
Virksomheder som tænker kortsigtet og ikke forstår vigtigheden af, at se det overordnede billede

Handlingsmønstre

Når du kender baggrunden for menneskers handlinger, så er du rigtig godt stillet i forhold til at kunne kommunikere det rigtige ud til dine kunder, så de konverterer. Halter din forståelse af menneskers handlingsmønstre, så er du bagud i din H2H (human2Human) strategi.


Købscyklus

90% af alle kunderejser starter i de store søgemaskiner som Google og Bing. Med SEO kan du direkte påvirker brugernes købscyklus, og du kan fange brugerne tidligere i kunderejsen end du kan med f.eks. betalt annoncering. Det gælder, uanset hvilke produkter du sælger, eller hvilke services du yder, og uanset om din målgruppe er B2C eller B2B.

Få eksklusive
SEO-tips, som vi kun deler med e-mail abonnenter