Udbyg dine kompetencer med vores
Marketing kurser og uddannelse
Bliv undervist af specialister

Du bliver på vores kurser, workshops og uddannelser klædt på til professionelt at arbejde med online marketing og kommunikation. Du får den kræver indsigt og opdateret viden der er påkrævet for at opnå succes med digital marketing i en hastigt digitalt foranderlig verden, og forstå din egen rolle i et digitalt marketing team.

Du bliver hos os kun undervist af eksperter, vores undervisere er erfarne, certificerede specialister, der hver dag selv arbejder hands-on med det, de underviser i, så vi kan sikre dig det højeste fagligt niveau, både når det kommer til teori, såvel som hvordan det eksekveres i praksis. Undervisningen bygger mange års erfaring og valideret og gennemtestet metoder, der har skabt resultater og vækst for en utal af virksomheder på tværs af alle typer brancher, og typer at kunde segmenter så det du lære virker uanset om du sidder i en B2B eller B2C virksomhed, uanset om der er tale om en lille iværksætter virksomhed, en e-Commerce shop eller et stort internationalt site.

Vil du også gerne indgå i et fagligt stærkt SEO-netværk, så du kan komme foran konkurrenterne ude i Google
Tilmeld dig vores SEO ERFA gruppe
og udbyg dine eksisterende SEO-kompetencer

Så er du kommet til det helt rette sted!

Her hos Hooglz deler vi den seneste nye faglige viden indenfor SEO. Vi går i dybden med teknisk SEO, diskuterer og vender det sidste nye.

Vores møde består altid af et oplæg fra vores SEO-ekspert omhandlende den seneste nye viden, så du kan gå direkte hjem og implementerer din nyerhvervede viden i din virksomhed. Efter oplægget er der spørgetime, hvor du får lov til at spørge ind til den delte viden fra Hooglz. Emnerne vælges både af medlemmer og Hooglz.
Herefter vil alle medlemmer blive trukket ind i debatten, hvor I vil bidrage med jeres egne erfaringer, få delt jeres udfordringer med de andre medlemmer og udførelse af best practice.

Vi mødes 4 gange om året, 4 timer ad gangen. Enten online eller ved fysisk fremmøde. På mødet vil du lære 8-10 andre medlemmer, selvfølgelig udenfor din branche, at kende. Meningen er at I kan sparre og netværke med hinanden efterfølgende og imellem møderne.

Vi udvælger vores medlemmer ud fra, at der ikke er medlemmer fra samme branche i samme gruppe, så I kan føle jer trygge i at dele erfaringer. Desuden bliver eksisterende medlemmer spurgt om accept af nye medlemmer.

Der vil være en Facebook gruppe til jer

Prisen er kr. 10.000, - ekskl. moms årligt og faktureres ved opstart, og derefter 1 gang årligt i januar måned.

Som medlem af vores SEO erfa-gruppe skal du:

  • Præge gruppens indhold
  • Dele din viden med gruppen
  • Vide at møderne er fortrolige
  • Holde mødernes indhold fortroligt