Fantastisk! Du er næsten klar til at komme på
Kursus
Der er bare lige et par småting vi skal have styr på

Det tager under 2 minutter, så er du tilmeldt og klar til at blive fyldt op med ny viden. Vi skal blot bruge nogle få oplysninger om dig.

Du skal lige sikre dig at oplysningerne i forhold dato for det valgte kursus, er de rigtigt, ellers kan du nemt vælge en anden af vores kursus datoer.

Hvis du ønsker, at købe flere pladser end 1, kan du også nemt dette, forudsat at der er flere ledige pladser til rådighed. Du angiver blot, hvor mange du ønsker under "kursus info" nedenfor.

Din sikkerhed er vigtig for os! De personlige data, vi får fra dig, vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling og levere dit kursus. Alt personlige data vi modtager, vil i vores system blive sikret, med den mest avanceret krypterings teknologi som beskrevet i vores Cookie og privatlivspolitik.

Fantastisk! Du er NU klar til at komme på
SEO Kursus

Vi har sendt dig en bekræftelses mail på , og inden for kort tid vil du modtage din faktura. Det er vigtig at bemærke at din kursus plads først er endelig booket når vi har modtaget din betaling.

Hvis du skulle have rettelser til din kursus tilmelding, eller ikke har modtaget, en bekræftelsesmail fra os, er du altid velkommen til at kontakte os via kursus@hooglz.com

Med venlig Hilsen
Linda Bøg Ottesen

CEO - Hooglz

Tusind tak! For din tilmelding til
SEO Kursus

Vi har dog registeret at, du allerede tidligere har fortaget en tilmelding til netop dette kursus. Derfor har vi ikke registeret denne tilmelding i vores system for at sikre at du ikke ved en fejl bliver dobbelt booket ind og dobbelt faktureret.

Hvis du skulle have rettelser til din kursus tilmelding, eller ikke har modtaget, en bekræftelsesmail, ved den tidligere tilmelding er du velkommen til at kontakte os via kursus@hooglz.com

Med venlig Hilsen
Linda Bøg Ottesen

CEO - Hooglz

Pokkers - Der opstod en fejl!

I forbindelse med afsendelsen af din besked!

Det er jeg rigtigt ked af og jeg håber, at du vil prøve igen senere eller direkte til min mail:

kontakt@hooglz.com

For at du ikke skal skrive din besked igen, kan du se og kopiere den nedenunder.


Med venlig Hilsen
Linda Bøg Ottesen

CEO - Hooglz

Dine kontakt- og faktureringsinformationer

Jeg tilmelder mig som*
Dit fulde Navn*
Firmanavn*
CVR nummer*
Email*
Ovenstående Navn og Email er også fakturerings navn og Email*
Faktura adress*
Faktura postnummer*
Faktura by*

Kursus info

Basis SEO Kursus

Kursus Dato 10 Nov. 2022
Kursus Tidspunkt 09:00 - 16:00
Kursus location online via Zoom
Antal ledige kursus pladser tilbage 10
Antal kursus pladser du ønsker
-
1
+

Kurset betales via

Faktura / EAN-faktura
Kurset betales med faktura eller EAN-faktura – Vi sender dig en faktura til betaling efter du har gennemført ordren. faktura bliver send til . Vær opmærksom på, at tilmeldingen først er endelig når faktura er blevet betalt og du pr. mail modtager en tilmeldingsbekræftelse.

Din order

Vare
Antal
Ehedspris
Total
Basis SEO Kursus
1
DKK 1.495,00
DKK 1.495,00
Faktura gebyr
 
 
DKK 75,00
Rabat
 
 
DKK 500,00
Beløb med rabat
 
Ekskl. moms
DKK 995,00
Moms
 
25%
DKK 248,75
Total beløb til betaling
 
Inkl. moms
DKK 1.243,75

Hooglz handelsbetingelser, fortrydelsesret og andre vilkår

Disse betingelser er senest opdateret d. 09. februar 2021.

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

Hooglz.com ejes, bestyres og publiceres af Hooglz IVS (benævnes herefter som Hooglz)
Gl. Skovvej 97
4300 Holbæk
CVR-nummer: 39 77 62 86
Telefon:+45 29 83 78 30
E-mail: kontakt@hooglz.com
Web-adresse: hooglz.com

Nedenstående handelsbetingelser relaterer sig til brugen af hooglz.com. Betingelserne vedrører også køb og tilmelding af kurser, foredrag, workshops, webinar og tilmelding til Hooglz Academy abonnement, ligeledes foretaget på hooglz.com.

De personlige informationer du videregiver til Hooglz, vil udelukkende blive brugt til at opfylde Hooglz forpligtelser og dermed sikre dig den bedste service.

Det er kun muligt at handle på hooglz.com, hvis du er oprettet som bruger, hvilket kan foregå i købs flowet. De oplysninger vi beder om dig som bruger, er dit fulde navn, adresse, telefonnummer, evt. firmanavn og e-mailadresse. Hooglz har ikke adgang til dine kortoplysninger, som du opgiver i betalingsvinduet.

1. BETALING

Hooglz tager imod følgende betalingskort:
Dankort, Visa / Elektron, MasterCard, Maestro og JCB.

For alle betalingsformer gælder, at alle informationer sendes krypteret, og Hooglz modtager ingen informationer om din konto, kortoplysninger eller lignende. Vi modtager udelukkende besked om at købet / tilmeldingen er betalt.

På hooglz.com pålægges betalingsgebyr afhængig af korttype. Se prisliste på hooglz.com/betalingsgebyr. Efter bestilling og tilmelding foretaget på hooglz.com modtager du en ordrebekræftelse via mail. Hooglz IVS tager kontakt til dig, såfremt ordren ikke kan ekspederes (Udsolgte kurser m.v.). Ved køb af/tilmelding til kurser, herunder onlinekurser, foredrag, foredrag, workshops, webinar og Hooglz Academy -medlemskab/-abonnement trækkes beløbet fra dit betalingskort på ekspeditionsdagen.

Ved Hooglz Academy -medlemskab/-abonnement trækkes et månedligt eller årligt kontingent, afhængig af hvilken kontingent løsning, du har valgt ved oprettelsen af -medlemskab/-abonnement. Ved hvert træk af det månedlige eller årlige beløb, fremsendes en mail med kvittering. Ved udskiftning/sletning af betalingskort er proceduren, at kunden opretter ny betaling ved abonnementsordning, ifølge aftale mellem kunden og Hooglz.

2. LEVERING

Alle fysiske varer bestilt på hooglz.com leveres med postomdeling eller bud til den adresse, der angives som leveringsadresse i webshoppens bestillingsmodul.

3. FRAGT

Ved bestilling af en eller flere varer, der skal sendes, afkræves et fragtgebyr, som følger det valgte fragtfirmas gældende priser.

4. OPSIGELSE /AFMELDING / OMBYTNING AF VARER

4.1 Kurser (herunder onlinekurser)

køb af kurser (herunder online kurser) er bindende, dog henvises til pkt. 5 ”Fortrydelsesret”. Ønsker du at melde afbud til et specifikt kursus, du har tilmeldt dig, skal det ske senest en uge før afholdelse til kursus@hooglz.com.

4.2 Foredrag

Køb af foredrag er bindende, dog henvises til pkt. 5 ”Fortrydelsesret”.

4.3 Uddannelser

Køb af uddannelser er bindende, dog henvises til pkt. 5 ”Fortrydelsesret”. Fortrydelse af tilmelding til uddannelse accepteres IKKE med mindre end 30 dage til uddannelsesstart.

4.4 Hooglz Academy

Hooglz Academy - medlemskab kan opsiges med min. 30 dages varsel inden næste abonnement betaling. Opsigelsen skal finde sted via opsigelsesfunktionen på medlemmets egen Hooglz Academy konto side.

4.5 Fysiske varer

Defekte varer ombyttes uden beregning. Returporto skal køber selv betale.

5. FORTRYDELSESRET

I henhold til forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret ved e-handel. Dvs. du har 14 dage til at meddele Hooglz, at du fortryder købet. Det gælder både når du køber varer, og når du køber ydelser, som f.eks. et abonnement. Den dag du modtager varen eller foretager en tilmelding/bestilling, tæller ikke med i de 14 dage. Herefter har du 14 dage til at sende varen retur. I henhold til den nye lovgivning kan forbrugeren fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.

5.1 Kurser (herunder onlinekurser)

Ved køb af kurser (herunder online kurser) er der 14 dages fortrydelsesret fra dagen efter købsdagen/bestillingsdagen. BRUGEREN KAN IKKE PÅBERÅBE SIG FORTRYDELSESRET EFTER KURSUSSTART. Ønsker du at melde afbud til et specifikt kursus, du har tilmeldt dig, skal de ske senest 7 dage før afholdelse til kursus@hooglz.com, hvis du vil have mulighed for at flytte dit kursus på et senere tidspunkt. Ellers regnes kurset for afholdt.

5.2 speciel kundetilrettet Kurser (herunder kundetilrettet online kurser)

Ved køb af speciel kundetilrettet kurser (herunder speciel kundetilrettet onlinekurser), er der INGEN FORTRYDELSESRET, derfor kan du ikke træde tilbage fra aftalen når ordren er lagt. Ønsker du dog alligevel at fortryde dit køb inden dit kursus afholdes, kan vi aftale dette, dog vi du blive opkrævet kr. 1.200, - per time for det arbejde, der er blevet lagt i din ordre.

5.3 Foredrag, seminar og webinar

Ved køb af foredrag, seminar og webinar er der 14 dages fortrydelsesret fra dagen efter købsdagen/bestillingsdagen. BRUGEREN KAN IKKE PÅBERÅBE SIG FORTRYDELSESRET EFTER FOREDRAG-, SEMINAR- ELLER WEBINARSTART..

5.4 Hooglz Academy

Ved tilmelding til Hooglz Academy, er der 14 dages fortrydelsesret. Din fortrydelsesfrist starter fra dagen efter du har tilmeldt dig. Hooglz Academy -medlemskab kan opsiges med min. 30 dages varsel inden abonnement fornyelse.

5.5 Fysiske varer

Ved køb af fysiske varer, er der 14 dages fortrydelsesret. Dvs. du har 14 dage til at meddele Hooglz, at du fortryder købet og herefter har du 14 dage til at sende varen retur. Hooglz tilbagebetaler hele det beløb, som du har betalt for din fysiske vare, inklusiv vores forsendelsesomkostninger. Du skal blot selv betale egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen.

Ifølge lovgivningen kan du fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.

6. REKLAMATION

I henhold til købeloven, har du 2 års reklamationsret ved køb af fysiske varer. Defekte varer ombyttes uden beregning. Returporto skal køber selv betale. Der skal reklameres i rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen.

7. OPHAVSRET

Hooglz har ophavsret til alt materiale på hooglz.com, samt alt materiale der bruges på vores kurser, foredrag, seminar og webinar. Videregivelse eller kopiering af materialet uden Hooglz foregående skriftlige tilladelse er derfor ulovlig, og vil medføre retsforfølgning med krav om erstatning. Ønsker forbrugeren at videregive eller kopiere dele af materialet, skal forbrugeren rette henvendelse til Hooglz, som herefter tager stilling til, hvorvidt der kan gives tilladelse til videregivelse eller kopiering.

7.1 Udleveret kursus materiale

Hooglz bevarer ophavsret til alt udleveret kursusmateriale. Det er derfor ikke tilladt for kursusdeltagerne at mangfoldiggøre eller distribuere materiale uden for deres egen organisation uden Hooglz foregående skriftlige tilladelse, et brud på dette vil medføre retsforfølgning med krav om erstatning.

8. HÅNDTERING AF PERSONDATA

De personlige oplysninger du afgiver til Hooglz i forbindelse med et køb videregives ikke til tredjepart og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Alle oplysninger, som du har afgivet, opbevares forsvarligt i elektronisk format og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Hooglz.

SSom registreret bruger hos Hooglz har du jf. persondataloven ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Du kan læse mere må vores person datahåndtering i vores privatlivspolitik

9. BRUG AF COOKIES

På hooglz.com bruger vi cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. En cookie er et lille stykke information, som en hjemmeside kan lagre på forbrugerens webbrowser og senere genfinde. Information indsamlet som cookies indeholder dato og tidspunkt for forbrugerens besøg samt forbrugerens registreringsoplysninger, navigations- og købsaktivitet. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. De fleste browsere indeholder en vejledning i dette. Du kan læse mere om vores brug af cookies, og ændre dine egen accept af cookies i vores cookiepolitik

10. KONTAKT

Ved deltagelse af arrangementer, events, foredrag, seminar, webinar og kurser giver du Hooglz tilladelse til at kontakte dig, såfremt det er relevant for din deltagelse.

10.1 tilmelding til nyhedsbrev

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev og ved samtidige accept af disse betingelser, giver du Hooglz lov til udover at sende de ønskede nyhedsbreve, også tilladelse til, at vi kan kontakte dig vedr. tilbud fra Hooglz, såvel som fra vores samarbejdspartner. Du kan til enhver tid trække din tilmelding og accept af dette tilbage.

10.2 Køb af Hooglz academy

Ved køb af vores Hooglz Academy abonnement accepter du samtidig, at vi kan kontakte dig vedr. dit abonnement, men at vi også kan kontakt dig vedr. tilbud fra Hooglz såvel som fra vores samarbejdspartner I hele abonnements løbetid.

11. FORBEHOLD / ANSVARSFRASKRIVELSE

Hooglz tager forbehold for tryk-/tastefejl, eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer, kurser (herunder onlinekurser), foredrag (herunder onlinefordrag), seminar og webinar. Hooglz forbeholder sig retten til at aflyse og flytte kurser, events mv. ved for få tilmeldte, sygdom og andre pludseligt opståede og uforudsete hændelser. Ligeledes forbeholder Hooglz sig retten til at ændre lokation og tidspunkt for afholdelse af fordrag,seminar,webinar, kurser, events mv.

12. KLAGEGANG

HHvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse på kontakt@hooglz.com

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Tlf. 41 71 50 00
e-mail: kfst@kfst.dk
https://minsag.forbrug.dk/FKVWeb/CheckComplaintStart.aspx