Kom på vores online og live
Basis SEO og avanceret SEO kurser
Lær SEO som begynder fra bunden eller udbyg dine eksisterende SEO-kompetencer

Vi tilbyder SEO kurser for alle. Uanset dit nuværende SEO-kompetence og vidensniveau, har vi et SEO kursus, som med garanti matcher dig. Hvis du er nybegynder til rimeligt øvet i forhold til SEO, vil vores 1 dags Basis SEO Kursus være det helt rigtige for dig. Hvis du har arbejdet med SEO i længere tid, og er meget øvet og gerne vil være endnu skarpere,så er vores 2 dags Avanceret SEO Kursus lige noget for dig.

Hvad får du ud af vores SEO kurser

Hvad SEO er og hvad er værdien af SEO er i forhold til din forretning
Du får den seneste nye viden indenfor SEO
Du lærer at lave en SEO-strategi, der får din virksomhed foran konkurrenterne
Hvad det kræver at skrive SEO tekster, der skaber relevant trafik og samtidig konverterer
Hvilke vigtigste SEO tekniske elementer, der bør være styr på
Hvad linkbuilding er og hvordan fungerer det i praksis
Værdifulde SEO-værktøjer ud fra vores anbefalinger, som letter dit arbejde og sikrer dig det bedste resultat
Vigtig Google algoritme opdateringer og deres indflydelse på SEO arbejdet
Hooglz SEO-kursus var et af de bedste kurser, jeg har været på. Det er godt sammensat og man får som nybegynder et grundigt indblik i hvad SEO er og hvad det kræver. Underviseren var grundig og meget kompetent, og jeg kan varmt anbefale kurset til alle der vil lære SEO.
Mogens Andersen
Direktør / Ejer

Hvorfor skal jeg tage et SEO-kursus?

SEO som online marketing disciplin, er uden tvivl den sværeste af de digitale discipliner, at give sig i kast med. Det skyldes, at SEO er i konstant forandring. Ting der var vigtige for bare få år siden, er nu uden betydning. Helt nye ting er kommet til, som er alfa og omega at have styr på, for at lykkes.

Derfor er det vigtigt, at man konstant følger med udviklingen og vedligeholder sine SEO-kompetencer og viden

Hvis man er nybegynder i SEO-verdenen, er det derfor også vigtigt, at man lærer det rigtige i forhold til SEO og ikke outdated viden, som i bedste fald ikke virker mere, og i værste fald - vil kunne skade ens SEO-arbejde, og dermed ens virksomhed. Man skal have den nyeste viden indenfor SEO, for at man lykkes.

Hvorfor kan jeg ikke bare læse en SEO-bog?

Når det kommer til at lære SEO, kan det gribes an på mange måder. Der er f.eks. mange bøger om SEO og flere af dem er som sådan også ganske gode, og der er både danske og udenlanske såsom:

 • SEO 2021 Learn Search Engine Optimization With Smart Internet Marketing Strategies, der er skrevet af Adam Clarke
 • The Art of SEO, der er skrevet af Eric Enge
 • Tactical SEO: The Theory and Practice of Search Marketing, der er skrevet af
 • Search Engine Optimization (SEO) Secrets, der er skrevet af Danny Dover og Erik Dafforn
 • SEO Lex, der er skrevet af Thomas Rosenstand
 • Grundbog i SEO, der er skrevet af Mikkel deMib Svendsen

og der er mange flere.

Men problemet med disse SEO-bøger er, at fra at de er blevet skrevet og til de er udgivet, har SEO allerede forandret sig. Som tidligere nævnt er SEO i konstant bevægelse, Google og de andre søgemaskiner opdatere deres søgealgoritmer, mange 1.000 gang i løbet af blot et år. Den dynamik, matcher derfor meget dårligt bog formatet som jo er meget statisk.

Kan man så ikke bare lære SEO via SEO-blogs?

Online SEO-blogs og digitale marketing videns universer, som vores egen vidensbank om digital marketing og SEO, er rigtigt gode kilde til SEO-viden.

Men for at få maksimalt værdi ud af dem, er man nødt til først at vide, hvordan man skal vægte de forskellige SEO-elementer, for de er langt fra alle sammen lige vigtige. Når der er flere 1000 forskellige ting i forhold til SEO, man kan kaste sig over, er det vigtigt at vide, hvor ens tid er bedst givet ud.

Det er netop det man lærer på vores SEO-kurser. Udover at man får al viden indenfor SEO - og altid den nyeste, lærer du også, hvad der er det vigtigste i forhold til prioriterings rækkefølge.

Hooglzs SEO-kursus var et af de bedste kurser, jeg har været på. Det er godt sammensat og man får som nybegynder et grundigt indblik i hvad SEO er og hvad det kræver. Underviseren var grundig og meget kompetent, og jeg kan varmt anbefale kurset til alle der vil lære SEO.
Mogens Andersen
Direktør / Ejer

Mød vores SEO kursus underviser

x

Keld Bøg Ottesen

SEO-ekspert, vores Lead SEO-specialist og DIN SEO underviser

Keld er en af de tunge profiler i SEO og han har arbejdet professionelt med SEO i over 20 års, og har været SEO-konsulent for et hav af virksomhed, og været drivkraften bag deres SEO-vækst. Keld har arbejdet sammen med mange forskellige virksomheder – fra mindre og mellemstore virksomheder til mange af de største danske og internationale virksomheder. Han har i løbet af de 20 år faktisk været SEO-mæssigt inde over 60% af alle de danske C25 virksomheder.

Han har undervist i SEO i 15 år og afholdt over 300 SEO-kurser og workshops, for alle typer at SEO-kursister - alt fra journalister, webredaktør, webudviklere, CEO's og CMO's, marketing manager til SEO-manager og til og med andre SEO specialister.

Han er en fantastisk formidler, som formår at gøre selv de mest komplekse tekniske emner, let forståelige for alle. I modsætning til størstedelen af andre SEO-konsulenter, har Keld en dybdegående viden om den tekniske del af SEO og webudvikling, med en baggrund som full stack programmør.

Keld kan skrive over 37 forskellige programmeringssprog på CV’et, og har løst et hav af SEO tekniske problemer, som virksomhedernes tilknyttede udviklere og SEO-specialister ikke har kunnet finde, eller løse.

Og med en grafisk uddannelse indenfor UI og UX i baghånden har han også en indgående viden om, brugervenlighed og konverterings optimering

Du er altså på vores SEO-kurser i sikre hænder på en af de højst ratede SEO underviser i Danmark, så du kan rolig tilmelde dig.

Hooglzs SEO-kursus var et af de bedste kurser, jeg har været på. Det er godt sammensat og man får som nybegynder et grundigt indblik i hvad SEO er og hvad det kræver. Underviseren var grundig og meget kompetent, og jeg kan varmt anbefale kurset til alle der vil lære SEO.
Mogens Andersen
Direktør / Ejer

Basis SEO Kursus

Pris
kr. 1995,-
ekskl.moms
Varighed
1 dags kursus - 7 timer

Vores basis kursus i søgemaskineoptimering er rettet mod dig der er nybegynder i SEO og gerne vil lære det helt fra bunden.

På SEO basic kurser deler vi ud af vores proffesionelle, gennemtestet metode og tilgang til SEO, der har vækstet utallige kunder.

Kommende kursusdatoer

25 May. 2021
09:00 - 16:00
5/10
Onlie via Zoom
17 Jun. 2021
09:00 - 16:00
5/10
Onlie via Zoom
10 Aug. 2021
09:00 - 16:00
5/10
Onlie via Zoom

Basis SEO Kursus indholdsoversigt

1. Hvad er SEO

en kort tekst

2. Hvorfor SEO

en kort tekst

Avanceret SEO Kursus

Pris
kr. 3995,-
ekskl.moms
Varighed
2 dags kursus - 14 timer

Vores avanceret kursus i søgemaskineoptimering er rettet mod dig der allerede, kender til SEO og som i et vist omfang allerede har arbejdet med søgemaskineoptimering. Men som gerne vil opfriskes på den seneste nye SEO viden eller udbygge deres eksisterende kompetencer.

Kommende kursusdatoer

31 May. 2021
09:00 - 16:00
5/10
Onlie via Zoom
17 - 18 Aug. 2021
09:00 - 16:00
5/10
Onlie via Zoom

Avanceret SEO Kursus indholdsoversigt

1. Hvad er SEO

en kort tekst

2. Hvorfor SEO

en kort tekst

Skræddersyet SEO kurser, workshops og foredrag

Har I unikke behov eller ønsker i jeres virksomhed? Vil I gerne have et SEO-kursusforløb eller workshops, som er specielt tilpasset jer og ikke et standardkursus? Nu har I muligheden her hos os.

Hvis vores holdkurser ikke passer til jeres behov eller I er flere fra samme virksomhed, som skal igennem det samme kursusforløb, har vi hos Hooglz stor erfaring og et gennemprøvet koncept for afvikling af skræddersyede kursusforløb, workshops og foredrag til virksomheder, der inspirerer og opdaterer virksomhedens medarbejdere. Vi aftaler sammen varighed, indhold, overordnede mål for kurset, tidspunkt og antal deltagere. Dette sikrer, at der undervises målrettet ud fra de emner og arbejdsopgaver, som er relevante for jeres virksomhed.

Vi kan f.eks. tilbyde SEO kurser, workshops eller foredrag, der er særligt rettet mod specielle medarbejder profiler og områder indenfor SEO, såsom:

 • SEO-tekst skrivnings kursus eller workshop for web redaktører og journalister
 • SEO teknisk kursus eller workshop for udviklere
 • SEO-kursus eller workshop tilrettet jeres marketing afdeling
 • SEO-workshop til kompetence opkvalificering af SEO-medarbejdere i virksomheden
 • SEO-kursus eller foredrag om, hvordan man skal gribe SEO an på topledelsesniveau (C-level) og i organisationen generelt

100% Skræddersyet jeres virksomhed og jeres nuværende virkelighed

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud, på et skræddersyet SEO-kursus, workshop eller foredrag, der matcher dine eller jeres virksomheds behov.

Parktisk information og ofte stillede spørgsmål om vores SEO kurser