Hooglz logo - fremtidens online digitale marketing bureau

Skræddersyet SEO-teknisk rådgivning i verdensklasse
Vores SEO-tekniske rådgivning og services bygger altid på dybdegånede tekniske analyser

Vi levere Danmarks absolut stærkest og mest profesionelle SEO-tekniske rådgivning og services, vores SEO-specialist, er en af de absolut stærkest SEO-tekniske profiler, og har gennem tiden løst et hav at tekniske udfordringer andre SEO rådgivere samt udviklere ikke har kunnet løse.

Teknisk SEO er hjørnestenen i en effektiv SEO strategi. Vores SEO-tekniske rådgivning og service ydelser, sørg for at dit website fungerer SEO-mæssigt fejlfrit, loader lynhurtigt, og er optimeret til at blive elsket af søgemaskinernes webcrawler. Med vores tekniske ekspertise sikrer vi, at dit site er bygget stærkt op fra bunden, så du er SEO-tekniske foran, i forhold til dine konkurrenter?

Vores kunder vælg os som deres SEO-tekniske specialist og rådgiver, for vores dybdegående erfaring, konsekvente resultater, og de stærke partnerskaber de har med os, der sikrer dem online succes og vækst

23+ år
Som etableret, profesionelle SEO-specialister
32+ år
Har vores SEO-tekniske specialist programmeret. Han er en full stack udvikler og behersker 37 forskellige kodesprog og kode-frameworks
400+
Virksomheder er blevet successfuldt vækstet
68%
Af alle C25 virksomheder, har vi i løbet af vores karriere hjulpet med SEO

Teknisk SEO rådgivning, hjælp og eksekvering der rækker langt ud over en standard analyse

I alle SEO-tekniske projekter af en vis størrelse, hvor der ikke blot er tale om enkelte "stand alone" rådgivningstimer, men snarere et længerevarende projekt som en grundig SEO-audit, website-migration eller redesignprojekt, hastighedsoptimering, eller kortlægning af udfordringer vedrørende crawling, indeksering eller rendering, følger vi altid en tilgang, der er delt op i fire faser. Du kan læse mere om disse faser her:

01

Onboarding

Det er vigtigt for os, at vi kommer godt fra start. Onboarding-processen er ikke bare en formalitet; det er fundamentet for vores fremtidige samarbejde. Det sikrer, at vi er på samme side fra dag ét, hvilket er afgørende for et succesfuldt SEO-partnerskab.

For at sikre en effektiv onboarding, prioriterer vi, at samle de rette mennesker. Det betyder, at alle relevante stakeholders, fra begge sider, mødes. Vi udveksler hurtigt kontaktinformationer og sikrer adgang til nødvendige værktøjer som analytics, CMS og Google Search Console. Mangler der noget, hjælper vi med opsætningen.

02

Dybdegående SEO-tekniske analyse

Når vi starter et SEO-teknisk projekt, som fokuserer på specifikke områder som website migration, renderingens SEO og hastigheds optimering, indleder vi med en dybdegående teknisk analyse. Denne analyse er essentiel for at udvikle en målrettet strategi og definere klare målsætninger.

I denne analyse del, bliver alle de for det pågældende projekt relevante tekniske dele af jeres nuværende SEO-tekniske udgangspunkt, grundigt gennemgået og udfordringer og potentialere bliver belyst.

03

SEO-teknisk roadmap

Baseret på, de i analysen, identificerede SEO-udfordringer og uudnyttet potentiale på dit website, og i tæt samarbejde med dig og dine udviklere - interne såvel eksterne leverandører - igangsætter vi en målrettet optimeringsproces.

Vi evaluerer hver enkelt SEO-insigt med udgangspunkt i dit unikke tekniske setup. De omkostninger, som implementering af de enkelte tilretninger vil medføre, holdes op mod deres potentielle SEO-gevinst. Dette sikrer, at de hver især er økonomisk rentable, og at de ikke blot foretages for at kunne sætte et flueben på en SEO tjekliste, men rent faktisk vil tjene sig selv ind igen.

04

Løbende rådgivning & eksekvering

Vi vægt løbende rådgivning højt igennem hele processen, med at implementere de SEO-tekniske tilretninger. Det er vigtigt for os at være i konstant dialog med jeres udviklere, for at sikre, at de foreslåede ændringer ikke blot forbliver anbefalinger, men omsættes til effektive løsninger.

Under denne proces tilbyder vi hands-on rådgivning og deler konkrete kodeeksempler, hvis det er nødvendigt. Vores mål er at gøre implamenteringen så gnidningsfri som mulig.Undervejs udfører vi løbende tests for at sikre, at hver tilretning SEO-teknisk, er optimalt integreret i jeres tekniske miljø.

Hvad vores kunder siger om os

At bruge Keld fra Hooglz som SEO-konsulent I vores website migration - både før, under og efter - har været altafgørende for at vi er kommet helskindet og godt igennem denne process. Det har været uvurderligt at have en erfaren ekspert til at stille spørgsmål og krav til udviklerne på vores vegne og jeg er sikker på at vores resultat bærer præg af dette.

Samtidig er vi selv blevet klædt på til at arbejde med SEO kontinuerligt som en del af det at holde et website i live.

Lane Gry Vejlgaard
Graphic Designer
Weilbach er en international og over 250 år gamle Maritime virksomhed, og vi er stolet af at arbejde sammen med dem om deres SEO indsats

Exceptional SEO Expertise and Results - A Game-Changer for Our Business

Partnering with Hooglz has been a transformative experience for our business. Their comprehensive approach, from website development to ongoing optimization and performance monitoring, has positioned us for success. I wholeheartedly recommend Hooglz to any business looking for not just an SEO service, but a true partner in achieving and exceeding their online goals.

Fiona Banton
Head of Communications

Vi kan hjælpe dig med din teknisk SEO-optimering, uanset hvor kompleks din tech stack måtte være.

CMS'er & e-commerce systemer
Vi har SEO-teknisk arbejdet med utallige CMS'er og e-commerce løsninger som WordPress, WooComerce, Shopify, Sitecore, Optimizely (tidligere EpiServer), Umbraco og Drupal, samt mange andre. Vores erfaring strækker sig over alle typer af websites fra store B2B sites og e-handelsplatforme over blogs til nyhedsportaler. Med dybdegående kendskab til hver platform sikrer vi teknisk optimal søgemaskineperformance. Uanset dit CMS-valg har vi ekspertisen til at grundigt at kunne analysere dit tekniske setup og optimere det effektivt
Headless CMS løsninger
Vores ekspertise i SEO-teknisk rådgivning strækker sig dybt ind i den avancerede verden af Headless løsninger, herunder populære JavaScript frameworks som ReactJS,Vue.js og Angular samt anerkendte headless CMS'er som Contentful og Strapi. Disse teknologier kan præsentere særlige udfordringer i søgemaskineindeksering. Med vores dybtgående kendskab sikrer vi optimal indeksering af selv de mest komplekse headless konfigurationer, hvilket garanterer vores kunders websites' synlighed i søgemaskinerne
Kode base & server setup
Uanset hvilket kodesprog din kodebase bygger på – om det er PHP, C#, Python, JavaScript, Perl eller noget helt andet – eller hvilket framework du anvender, som for eksempel Laravel til PHP eller .NET Core til C# – og uanset hvilken servertype du bruger, være det Apache, Nginx, eller IIS, så har vores tekniske SEO-specialist indgående viden om disse. Desuden er vores ekspertise også dybt forankret i moderne teknologier som Node.js runtime for server-side JavaScript
SEO-tekniske kompetencer
Med rådgivning fra vores SEO-tekniske specialist sikres du en unik kombination af dyb SEO-indsigt og bred teknisk forståelse. Med hans baggrund som full stack udvikler og erfaring inden for 37 kodesprog og frameworks, har han evnen til at identificere og løse udfordringer, som mange andre SEO-eksperter ville overse. Dette giver dig en afgørende fordel i en digital verden, hvor teknologi og SEO går hånd i hånd.

Som mange andre før dig, vil du nok også foretrække, at den SEO-tekniske specialist, der står for optimeringen af dit website, har over 33 års programmeringserfaring, samt 23 års erfaring som SEO-konsulent, underviser og rådgiver. En ekspert, der selv har skabt en avanceret webcrawler baseret på nøjagtig samme model som Googles, og som ikke bare følger en useriøs standard tjekliste.

Hos Hooglz er du med 100% garanti i teknisk SEO-sikre hænder, og du risikerer ikke at blive forsøgskanin.

Hvis du vil have SEO-teknisk rådgivning fra øverste hylde, så tøv ikke!

Hvad vores kunder siger om os

Jeg og VisitDenmark har haft et tæt SEO-samarbejde med Keld i over 12 år, og han er en ener på SEO. Jeg kan kun varmt anbefale ham og Hooglz, til alle der har brug for en super skarp SEO-ekspert og samarbejdspartner, som forstår jeres virksomhed, jeres kunder og hvad der skal til for at vækste.

I før en sparringspartner med dyb viden om alle aspekter af SEO, især også alt det tekniske. Keld har i flere omgange været inde over site migrationer af VisitDenmarks websites og har været i direkte dialog med vores eksterne udviklere.

Annette Jørgensen
Online Manager, Partnerskaber & Forretningsudvikling
Visitdenmark er den nationale turismeorganisation i Danmark, der arbejder med international markedsføring af Danmark som rejsemål og vi er stolet at have dem som vores SEO kunder

Uanset hvilke SEO-tekniske udfordringer du står med
Så er vores SEO-tekniske rådgivning og service ydelser det helt rigtige valg

Herunder kan du læse om de SEO-tekniske udfordringer, vi hyppigst oplever, at virksomheder har på deres websites. Dette er dog blot et udsnit af de mange forskelligartede SEO-tekniske udfordringer, som vi kan hjælpe med at løse.

Crawling og crawlbudget

Rendering og indeksering

Redirect og canonical link elementer

HTTP fejl statuskoder

HTTPS, SSL & security headers

Duplikeret indhold

HTTP fejl statuskoder

HTTPS, SSL & security headers

Duplikeret indhold

Vil du vide mere om vores tilgang til de specifikke og mere komplekse SEO-tekniske områder

Så kan du dykke mere ned i de enkelte større områder, som vi også tilbyder stand-alone rådgivning i, og du kan få et tilbud på som enkelt stående projekter, alle disse SEO teknisk ellemener indgår dog også som naturlige dele af vores 360 graders SEO retainer aftaler.

Renderings-SEO rådgivning

Websites kodet i JavaScript frameworks som Next.js, React, Angular og et headless CMS, har ofte udfordringer vedrørende crawling, rendering og indeksering. Men også traditionelle sites kan have disse udfordringer. Googles crawler skal kunne crawle dit website korrekt for optimal forståelse og indeksering. Med vores unikke og specialbyggede crawler til analyse af rendering, kombineret med vores dybe SEO-tekniske viden, sikrer vi, at dit site bliver korrekt indekseret af Google.

Læs om vores Renderings-SEO rådgivning

Hastighedsoptimering (Load Performance) Rådgivning

Hastighedsoptimering er hjørnestenen i effektiv SEO og CRO. Kender du Googles Web Core Vitals som LCP, FID, og CLS? De er mere end buzzord;er kernen i dit websides load performance. Med vores SEO-tekniske rådgivning optimerer vi dybtgående din sides critical rendering path. Vores tilgang sikrer overgåelse af både Googles og brugernes forventninger. Med fokus på Web Core Vitals øger vi dine leads, konverteringer og din online vækst.

Læs om vores rådgivning i hastighedsoptimering her

Website migration & redesign rådgivning

Omsæt data til værdifulde indsigter. Med en AI data-drevet tilgang dykker vi ned i din data, og hjælper dig med at finde guldet. Vi kan også hjælpe med opsætning af Google Analytics, scripts i Google Tagmanager og skræddersyet dashboards i Google Locker Studio. Uanset dit behov, sikrer vi, at du er datadrevet og altid foran konkurrenterne.

Læs om website migration & redesign rådgivning her

International SEO

Hvis man ønsker at lykkes, med internationalt SEO, er der en hele dele SEO-tekniske ting der skal være på plads, fra tld strategi og håndtering af de enkelte sprogversioner, over server placering og brug af DNS, til faldgrupper som geospecifikke redirects. Vi hjælpe dig med at sikre at alle SEO-mæssige elementer herunder alle de tekniske bare spiller, så du kan fokusere på din forretning og nye markeder.

Læs alt om vores international SEO servise her

Et udsnit af de virksomheder vi er stolte af at have samarbejdet med

Få hjælp og rådgivning fra nogle af Danmarks mest erfarne digitale marketing eksperter

Hos Hooglz tror vi på skræddersyede løsninger, der matcher dine unikke behov. Uanset din branche - B2C, B2B, NGO eller offentlig sektor - er vi her for at accelerere din digitale transformation. Med en global rækkevidde, der spænder fra lokale til internationale markeder, sikrer vi, at din virksomhed skiller sig ud, uanset om du er i København, Århus, Aalborg, Odense, Kolding, Roskilde eller ethvert andet sted på kloden.

Hooglz er et innovativt, data- og AI-drevet digital marketing bureau beliggende på Vestsjælland, tæt på Holbæk, vores konsulenter har over to årtiers dyb ekspertise, i SEO, CRO, neuromarketing, gamification og data anslyse, samtidig med at de har været med helt fra starten indenfor ML og den generative AI udvikling, længe før der var noget der hed ChatGPT, og de her en dyb tenkink indsigt i AI og ML modeller, der bunder i over 33 års programeringserfaring.

Overvejer du, hvordan digital marketing kombineret med neurosience og AI kan forbedre din virksomheds præstationer? Er du i tvivl om, hvorvidt en stærk online tilstedeværelse kan gavne din forretning? Kontakt os allerede i dag, enten via mail, telefon eller booke et uforpligtende møde, og lad os sammen starte en seriøs dialog om din virksomheds fremtidige digitale vækst og optimerings muligheder og potentiale. Vores team er klar til at guide dig gennem hvert skridt på din digitale rejse.

loading