Vi er Hooglz

Hooglz er et digitalt bureau med primært fokus på SEO, CRO og Ads beliggende i Holbæk på Vestsjælland.

Vi hjælper primært større danske og internationale virksomheder samt institutioner med at vækste deres digitale forretning, styrke brandingen og den digitale kommunikation via vores kernekompetencer.

Vores
Vision og Mission

Vores vision er at være de bedste indenfor vores kerneområder via kontinuerlig videns søgning og innovative løsninger. Derved skaber vi en langsigtet strategi bygget på viden, data og mål, hvor det handler om at skabe langvarig og målbar værdi for vores kunder, så der skabes det rette fundament for konverteringer, også langt ud i fremtiden.

Vores mission er at vækste digitalt parate virksomheder på en ordentlig måde. Vi ved at alle virksomheder er forskellige, derfor laver vi også individuelle strategier, hvor jeres virksomhed er i fokus og hvor vores mangeårige viden, og jeres dybe forståelse for jeres forretning og målgrupper, får det til at ske i et tæt samarbejde. ROI – Return On Investment er udgangspunktet, samt at nå vores kunders målsætninger. Gennemsigtigheden er fuldstændig i vores processer.

Vores
Baggrund

Vi har arbejdet professionelt med SEO, CRO og Google Ads i mere end 25 år tilsammen, og har hele tiden fingeren på pulsen, og ved hvad der rører sig i den digitale verden, som aldrig står stille, fordi den rykker sig på baggrund af menneskers adfærd og uforudsete ændringer på verdensplan.

Vi er i besiddelse af den seneste viden indenfor de enkelte digitale markedsføringsområder og har en dybere teknisk forståelse, som berører vores kunders forretninger og som hele WWW og alle sites herpå, bygger på. Den tekniske forståelse ligger til grund for den dybe indsigt vi har om, hvordan betydningsfulde digitale marketing kanaler såsom Google, Facebook, Instagram. LinkedIn m.fl. fungerer helt ned i mindste detalje.