Hooglz logo - fremtidens online digitale marketing bureau

Hooglz privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik er senest opdateret d. 28. juli 2023.

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

Hooglz.com ejes, bestyres og publiceres af Hooglz ApS
Gl. Skovvej 97
4300 Holbæk
CVR-nummer: 41 73 30 71
Telefon:+45 30 27 72 37
E-mail: kontakt@Hooglz.com
Web-adresse: Hooglz.com

1. Introduktion

Når du besøger vores website hooglz.com, og når du aktivt udfylder en formular på websitet, indsamler vi en række oplysninger om dig og din adfærd på websitet. Vi bruger oplysningerne til at behandle din forespørgsel, og til statistiske formål for blandt andet at se, hvor mange besøgende vi har på websitet. Vi er bevidste om, at dine oplysninger skal behandles med respekt for oplysningernes fortrolighed og for dit privatliv.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke oplysninger vi indsamler og formålet med indsamlingen. Vi opbevarer dine oplysninger, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed oplysningerne blev indsamlet.

2. Dataindsamling

2.1 Personoplysninger

Personoplysninger er alle informationer, der kan henføres til en person.

Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række af disse oplysninger.

Vi indsamler desuden oplysninger, når du udfylder en kontaktformular, en tilmeldingsformular eller en downloadformular.

2.2 Kontaktformularer

Når du benytter en kontaktformular på hooglz.com, lagres de oplysninger, du har indtastet, og sendes til vores mailsystem, for at vi kan besvare din henvendelse. Kontaktformularer benyttes ikke til markedsføring, tilmelding til nyhedsbreve eller lignende, uden du efterspørger dette, og din data videresendes ikke uden for organisationen, uden at det er nødvendigt og har din godkendelse.

2.3 Downloadformularer

Når du downloader noget fra hooglz.com – eksempelvis vores en af vores guides – lagres de oplysninger, du har indtastet, og sendes til vores mailsystem og CRM-system, for at vi kan behandle dit download. Hvis en downloadformular samtidig benyttes i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev, er det tydeligt angivet i forbindelse med downloadformularen.

2.3 Analyseredskaber

For at kunne give os indsigt i de besøgendes adfærd på vores website, bruger vi følgende analyseredskaber: Google Analytics, Google Tag Manager, LinkedIn Insights, Facebook pixel og Microsoft Clarity.

Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger: Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller telefon, IP-adresse, geografisk placering (land og byområde), besøgsvarighed og hvilke sider, du klikker på. Indsamlingen sker kun, så længe du er på vores website.

3. Dataopbevaring

3.1 Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder Databeskyttelsesforordningen. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen..

3.2 Dataopbevaringslængde

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Analytiske data arkiveres i ubestemt tid for at kunne se og følge vores online vækst samt forbedre vores website og marketingindsats.

3.3 Databrudsprocedurer

Ved databrud vil alle berørte parter blive kontaktet inden for 72 timer med besked om, hvilke data der er gået tabt, og en vejledning til, hvad de skal gøre ved det. Vores første prioritet i en sådan situation er at få lukket sikkerhedshullet for at skabe mindst muligt tab af data for de berørte.

4. Datarettigheder

4.1 Eksport og sletning af data

Du har ret til indsigt i den data, vi opbevarer om dig. Du kan bede om at få en fil med de personhenførbare data, vi har liggende om dig. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, dog ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde. Kontakt den dataansvarlige via e-mail angivet under pkt. 6 ”Kontakt”

5. Klagemuligheder

Du kan klage til Datatilsynet over vores behandling af dine oplysninger, hvis du mener, at behandlingen er i strid med Databeskyttelsesforordningen (GDPR).

6. Kontakt

Hvis du skulle have spørgsmål eller kommentarer i forhold til vores behandling af dine personlige oplysninger, og ikke har kunnet finde den ønskede information i vores cookiepolitik, privatlivspolitik eller handelsbetingelser, er du velkommen til at kontakte os

loading