Hooglz logo - fremtidens online digitale marketing bureau

SEO case : website-migration
Sikring af trafik og markedes position, for et stort todelt B2B-leadgen og B2C e-commerce website

Med fokus på brugervenlighed, kortlægning af brugernes search journey, skarp SEO-teknisk styring og konstant rådgivning fra designfasen til de kritiske måneder efter den endelige site-migration, har vi sikret en professionel SEO-mæssig styring af projektet.

Vil du være vores næste case?

Om kunden
Weilbach

Weilbach er en global leder inden for levering af maritime løsninger, og virksomheden har eksisteret i over 250 år. Fra traditionelle papirkort til avanceret navigationssoftware, fortsætter Weilbach med at være en uundværlig ressource for søfartssektoren. Med en kombination af historisk ekspertise og moderne innovationer servicerer virksomheden kunder over hele verden gennem deres todelt hjemmeside, der kombinerer B2B- og e-commerce-komponenter. Virksomheden har et globalt fodaftryk med operationer og partnere i mange lande, samt kontoer fra København til Singapore.

Weilbach ønskede en SEO-teknisk stærk partener og valgte derfor Hooglz, for vores netop tunge SEO-tekniske kompetencer og gennerelle holistiske tilgang.

Med en så bred og varieret kundebase var Weilbachs mål at migrere og opdatere deres omfattende hjemmeside. Der var dog flere SEO-tekniske udfordringer, fra ønsket om at det nye sitet fik en komplekse tekniske opbygning i et JavaScript-framework med et headless CMS, til den strategiske beslutning om at skære deres sprogversioner ned fra seks til kun to.

Vores tilgang
Vores engagement i projektet var dybtgående, omfattende og strakte sig langt ud over SEO

Helt fra begyndelsen af projektet var vi med i alle faser af udviklingen. Vi rådgav både Weilbach og deres eksterne udviklingshus, og sikrede, at vores over 200 punkters SEO-tekniske kravspecifikation blev grundigt gennemgået med udviklingsteamet. Efterfølgende sikrede vi løbende, at alle SEO-tekniske aspekter blev korrekt implementeret, og havde en god og kontinuerlig dialog direkte med udviklerne.

sideløbende gav vi Weilbachs medarbejdere en grundig uddannelse i SEO med et skræddersyet SEO-kursus over 2 dage, efterfølgende gennem co-work sessioner lavede vi nøje keyword-analyser, kortlage brugernes search journey, brugeradfærd mm. og assisterede i tekstoptimeringen af både nye og eksisterende sider. Vi sørgede også for, at alle redirects og generelle redirect-regler blev kommunikeret klart til udviklingsteamet, så de var klar ved lanceringen.

Efter lanceringen gennemførte vi straks en omfattende SEO-teknisk audit af sitet i live miljøet, analyserede de over 45.000 redirects og arbejdede tæt sammen med Weilbach og udviklingshuset i de efterfølgende måneder for at rette eventuelle SEO-tekniske udfordringer, herunder diverse redirect-udfordringer. Samtidig med at vi konstant overvåget det nye website, samt Googles og de andre søgemaskiners reaktion på det. Så vi kunne sikrede, at vi hurtigt kunne identificere og handle på eventuelle udfordringer eller muligheder, der dukkede op.

Resultatet
Vækst på de to tilbageværende sprogversioner

Migrationen var en succes. Selvom Weilbach valgte at fjerne fire sprogversioner, har de resterende to – dansk og engelsk – ikke blot opretholdt deres SEO styrke, men er faktisk blevet stærkere end før migrationen, sitet ranker nu på mange 100 nye keywords på disse to sprog. Dette understreger effektiviteten af vores SEO-strategier og SEO-tekniske kompetencer.

Et udsnit af de virksomheder vi er stolte af at have samarbejdet med

loading