Hooglz logo - fremtidens online digitale marketing bureau

Proffesionelle data og analytics rådgivning
Få mere ud af din data, med de rette indsigter, som du kan eksekvere på

I en verden oversvømmet med data.er det afgørende at skelne værdifuld data fra støj. Vi bringer klarhed ved at kombinere big og thick data, suppleret med AI-teknologi.

Vores indsigt gør din data handlingsbar, sikrer kvaliteten og maksimerer din ROI. Sammen transformerer vi data til beslutningskraft.

Vores kunder vælg os for vores dybdegående erfaring, konsekvente resultater, og de stærke partnerskaber de har med os, der sikrer dem online succes og vækst

23+ år
Som etableret, profesionelle SEO-specialister
3500+
Kursister undervisning og opkvalificeret I SEO
400+
Virksomheder er blevet successfuldt vækstet
68%
Af alle C25 virksomheder, har vi i løbet af vores karriere hjulpet med SEO

Udforsk potentialet i din data med vores ekspertise

I kernen af moderne forretning ligger evnen til at dekode, analysere og handle på data. Vores rådgivning sikrer, at du navigerer i denne datadrevne æra med selvsikkerhed, udnyttende dataens fulde potentiale.

Små virksomheder og startups kan drage fordel af vores agile rådgivning, som tilbyder skræddersyede løsninger uden behov for langvarige kontrakter. Få den nødvendige vejledning præcis, når du har behovet, alt sammen tilpasset dit budget.

For større virksomheder og organisationer er vi en pålidelig partner i datadrevne beslutninger. Udover at tilbyde strategisk indsigt i data, yder vi også træning og teknisk rådgivning, herunder integrering af analytics-værktøjer. I en verden domineret af data, sørger vi for, at dit team er klædt på med den nyeste viden og de mest effektive metoder inden for analytics og indsigt.

Hvad koster data og analytics rådgivning

Prisen for vores data og analytics rådgivning er ikke fastlagt, da omfanget og derfor omkostningerne varierer baseret på individuelle behov og specifikke faktorer. Men for at give en klar forventning, ligger vores timepris på kr. 1.500,-.

Et udsnit af de virksomheder vi er stolte af at have samarbejdet med

Få hjælp og rådgivning fra nogle af Danmarks mest erfarne ML og generativ AI-eksperter

Hos Hooglz tror vi på skræddersyede løsninger, der matcher dine unikke behov. Uanset din branche - B2C, B2B, NGO eller offentlig sektor - er vi her for at accelerere din digitale transformation. Med en global rækkevidde, der spænder fra lokale til internationale markeder, sikrer vi, at din virksomhed skiller sig ud, uanset om du er i København, Århus, Aalborg, Odense, Kolding, Roskilde eller ethvert andet sted på kloden.

Hooglz er et innovativt, data- og AI-drevet digital marketing bureau beliggende på Vestsjælland, tæt på Holbæk, vores konsulenter har over to årtiers dyb ekspertise, i SEO, CRO, neuromarketing, gamification og data anslyse, samtidig med at de har været med helt fra starten indenfor ML og den generative AI udvikling, længe før der var noget der hed ChatGPT, og de her en dyb tenkink indsigt i AI og ML modeller, der bunder i over 33 års programeringserfaring.

Overvejer du, hvordan digital marketing kombineret med neurosience og AI kan forbedre din virksomheds præstationer? Er du i tvivl om, hvorvidt en stærk online tilstedeværelse kan gavne din forretning? Kontakt os allerede i dag, enten via mail, telefon eller booke et uforpligtende møde, og lad os sammen starte en seriøs dialog om din virksomheds fremtidige digitale vækst og optimerings muligheder og potentiale. Vores team er klar til at guide dig gennem hvert skridt på din digitale rejse.

loading